maandag 17 december 2007

norah jones

... op de achtergrond, lichtjes in de straten, min twee graden buiten, plus twintig binnen, pakjes onder de boom ... zelden dat het mij overvalt maar dit jaar heeft kerstmis ook mij in zijn greep!

Net bij timo en Katrien gaan eten. De eerlijkheid gebiedt mij te zegge dat de eer volledig aan de gastvrouw toekomt daar de heer des huizes pas rond half zeven de echtelijke woonst betrad. Wonder boven wonder ook daar was de goedheilig man langs geweest voor de dochter. Een 'vier op een rij' werd haar deel! Super, gezelschapspelletjes! samen met kleuren, knutselen en zwemmen behoort dat tot haar favoriete activiteiten.

Gisteren zijn we gaan zwemmen in Lier; zonder bandjes, op de wildwaterbaan! eerste maal dat papa zonder blauwe plekken en andere kwetsuren terugkomt. Vorige keren moest papa zich steeds in bochten wringen om de dochter enigszins boven water te houden maar dat is volledig verleden tijd. Nu is het 'om ter eerste'. Op, boven of onder water ...
Ze straalde in haar nieuw zwart badpak!

Drukke week achter de rug; maandag pfizer etentje ter gelegenheid van de workhop, woensdag langs Elke en Craig geweest, altijd een plezier om daar even te buurten (en telkens mee de voetjes onder tafel te mogen schuiven waarvoor dank!), donderdag pintjesdag (geweldige bende, super leuke afsluiter in 'de naam ontglipt me effe') vrijdag catanneke gaan spelen bij tommy en katrien met sven en lies. zaterdag avondje thuis!.
vrijdag ben ik ook nog effe tussendoor naar het shopping center geweest om enkele kadootjes te kopen. zaterdag naar eindhoven naar de camper en reisverhalen dag over canada. man man, was het maar al zomer! Ongelooflijk knappe beelden van Canada! Geweldig ruime camper. Kijk er echt naar uit om die twee weken er op uit te trekken...

Geen opmerkingen: