dinsdag 18 december 2007

topdag

de dag begon vroeg! dochter was reeds rond halfzeven aan het aftellen ... met als resultaat dat we heel veel tijd hadden in de badkamer. Gevolg was dat ik minstens een half uur heb gespendeerd aan x aantal verschillende kapsels. We zijn begonnen met twee staartjes, vervolgens 1 staart, vervolgens twee vlechten gevolgd door 1 vlecht en uiteindelijk zijn we ge'eindigd met een gecombineerde staart (1 staart bestaande uit drie rekkertjes van voor naar achter ... sorry volgende keer neem ik een 'beschrijvende' foto)
Na een kleur sessie, ontbijt, treuzel pauze, tanden poetsen, warm aanduffelen ten slotte vertrokken tot op den hoek bij den dré alwaar we mochten terugdraaien om de fiets te nemen want het buurmeisje, Haley, was ook met de fiets!
vervolgens dagje werken in Beerse alwaar een mens tot rust kan komen (Not!)
rond half zes opa gaan verlossen van teken- en knutsel-activiteiten. In snel trein tempo (ja, ook ik ben daar toe in staat) avond maal bereid. patatjes, boontjes, fishsticks voor de jonge dame en zalmsteak (diepvries) voor papa. Nog enkele kaaskrokketjes als voorgerecht kwestie van het leed van de boontjes wat te verzachten. en en passant de diepvries een beetje te ledigen ... Helaas ontploften er drie van de vier wegens 'niet ontdooit' (foutje van de papa). Dit gaf dan natuurlijk aanleiding tot het reinigen van de frietketel (joy! super tof!)
Afwas weg, keuken aan kant, vervolgens in bad en daarna lezen, splitsen, en uiteraard voorlezen!
Kwart voor acht, tanden poetsen en hup bed in! twas weeral een leuke dag me dunkt.
papa nog een beetje opruimen en dan nog anderhalf uur werken ... (ticketjes, requests, consolidaties, tier upgrades, ... tis weer teind van het jaar precies ...)
Tien uur! tijd om te stofzuigen ... vuilbakken klaar zetten voor morgen, ...
en dan zit de dag erop:
koffietje met amaretto, post doornemen, blog bijwerken, cd'tje luisteren ...

Top dag dus!

Geen opmerkingen: