zondag 12 april 2009

jumping

Eérste ski dag!

De voormiddag ging wat traag voor de kindjes maar na wat aandringen van enkele ouders werd er in de namiddag toch rekening gehouden met de noden van ons klein grut. De dochter had mij reeds bezworen voor we vertrokken dat ze niet meer naar boven ging stappen op een baby-piste. Wij dus in alle vroegte vertrokken om alvast de eerste onwennigheid te lijf te gaan. Om negen uur op de piste, onmiddelijk de grote pannenkoekenlift op en meteen volle gas naar beneden. Geen probleem voor de kindjes. Na vijf á zes keer op en neer te gaan begon om 10 uur de ski les. Wat moesten ze doen? Juist .. te voet, eendepas, over de babypiste ...

's middags gedemotiveerde klein mannen als gevolg. Echter na enige beraadslaging werd de namiddag helemaal anders ingekleurd. Meteen werd de groep opgesplitst en mochten onze kleine skiërtjes met de eitjes lift naar boven; jumpjes, achteruit, over heuveltjes, door het bos .. niets was plots te zot.



Dolenthousiast waren ze. En uiteraard moesten ze dat dan ook nog even tonen aan hun trotse papa's. De papa's, die net met een rotvaart twee liften hadden afgewerkt om toch maar op tijd beneden te zijn, werden met zachte aandrang en puppie oogjes gesmeekt om nogmaals de eitjes te nemen om hun nieuwgeleerde kunstjes te kunnen tonen. En waarachtig ... het was de moeite!

Morgen meer van dat!

Geen opmerkingen: