zaterdag 17 september 2011

Dank U

15 februari 2010, een eeuwigheid geleden lijkt het wel.
Blijkbaar de laatste maal dat ik mij tot de wijde wereld richtte met een update van onze avonturen.
Terugblikken is zinloos. Tijd vliegt.
Toch snel even proberen.
De laatste post dateert van een skiverlof in 2010. Ondertussen zijn er reeds twee meer gepasseerd voor de dochter en hebben we de drie ESF sterren op zak. Volgende week wordt alweer de volgende vastgelegd (OZ-orcieres)
Vier scoutsweekends en twee zomerkampen vlogen voorbij, enkele dansvoorstellingen, twee schoolfeesten, anderhalf schooljaar, twee grote vakanties, vakanties aan zee, in frankrijk, de ardennen. Een city trip naar Parijs. Talloze voorstellingen en optredens, bezoeken aan dierentuinen, pretparken, themawandelingen, parken en bossen. Twee Zomers van Antwerpen. Een reuzin, een zomerbar, diverse circussen. Terrasjes en restaurantjes. Ook hebben we veel leren eten het afgelopen jaar en zagen we minder over eten. Langzaam maar zeker.
Dingen die altijd bij zullen blijven, dingen die we snel zullen vergeten. Mensen die we koesterden en missen. Wijze lessen die we leerden, goede raad die we kregen, groot dat we werden.
Veel meer dan 'dank u' aan al die mensen, die er voor zorgden dat de tijd voorbij vloog, kunnen we langs deze weg niet zeggen. Dank U.

Geen opmerkingen: