donderdag 5 januari 2012

Wie is er jarig, …


Wie viert er feest? Eline , Eline, Eline.
4 januari 2012. Tien jaar werd onze juffrouw vandaag.
Wat begon als een dag met veel sneeuw, waar de lucht en de wolken amper van de piste te onderscheiden waren, werd vanaf een uur of tien, net voor de aanvang van de skiles, wederom een prachtige dag. Langzaam blies de ijskoude wind de donkergrijze wolken weg en toverde een stralend blauwe lucht tevoorschijn. Het zonnetje feliciteerde de dochter eveneens met haar verjaardag en scheen uitbundig gedurende de rest van de dag!

In de voormiddag werden er weer wat nieuwe dingen ingeoefend, niet altijd even fijn, maar wel noodzakelijk voor het behalen van het o zo begeesterde brons. Kleine bochtjes staan er op het examenrooster en dat zal de dochter geweten hebben. Sneller, trager, niets was blijkbaar goed genoeg … echter een tip van Catherine en de namiddag werd eens zo fijn! De botten één haakje verder aanspannen maakte een wereld van verschil voor de dochter haar wendbaardheid. Ook wij genoten in de voormiddag van onze kilometers en in de namiddag van wat amuseren - trucjes voor boardende heren op leeftijd - op enkele blauwe pistjes. Pure fun dus!

’s Avonds kreeg de dochter nog een liedje cadeau van het voltallige OZ monitoren korps alsook een bijzonder leuke kaart en verjaardagshoed. Ook het cadeautje van Leen werd met open mond uitgepakt. Een grote doos makeup van TopModel werd haar deel.


Dag drie zit er weer op. Wij tekenen voor nog twee dagen zulk weer.

Geen opmerkingen: