vrijdag 7 september 2007

Henin

man man ...wie had dat gedacht. gekluisterd aan het scherm, geboeid door henin en venus. wat een spannende match. de technische hoogstaandjes houden zelfs mij bezig. 7 - 6, 3 - 2 voor 'ons' Henin voorlopig na anderhalf uur spelen.

Geland om 21u25, vijf minuten te vroeg. Tien minuten wandelen naar de uitgang, zelfs met alle lopende banden blijft het nog een fiks eind naar de bagageterminal. De businness travels wachten op de lift, de toeristen weten nog niet dat ze met de roltrap nog een tussenstop en wandelingetje moeten maken op het eerste ... weer een minuut gewonnen. Ingechecked via internet, we krijgen nu mailtjes van SAS en sms'jes van SN, spaar je weer meer tijd in de luchthaven plus je kan ruim op voorhand een stoel kiezen zo ver mogelijk van voor! 4C, merlot en de standaard, corrine bailey houden me anderhalf uur zoet tussen copenhagen en brussel.

Tien na tien thuis, zelfde chauffeur als gisteren. levenservaringen uitwisselend, bekent hij me dat hij ondertussen reeds twee maal gescheiden is! kijk eens aan. Ook Berne stond ons reeds op te wachten in Helsingborg met zijn nog steeds nieuwe 'zeven'. Toffe man. (ondertussen komt williams terug van 3-1 naar 3-3) toffe route ook ditmaal omwille van de wegenwerken. Volle wagen, we kregen gezelschap van een SAP dame die op de SN vlucht van enkele ITS GxP-collegas zit.

Volgende week Movex migratie. Toch maar proberen om zaterdag de mannen bij te staan. Zaterdag op vliegen, dinsdag terug. Kristof vertrekt maandag reeds, kris vrijdag en dieter loopt daar volgende week ook ergens rond. Nog een GxP'er en een desktopper van het beerse team en onze 'war' room zal weer goed bevolkt zijn! Daarna terug een beetje focussen op Orleans en uiteraard Cape Town dat binnen drie weken migreert.

Morgen naar de bib, boodschappen doen, floor ophalen in Essen, lange wandeling maken aan de middenvijver, gras afdoen, strijk ophalen, wassen, kuisen, ... drukke dag dus.
Ondertussen ook nog wat Pfizer mailboxen migreren en mail wat bijwerken ... 't gaat weer veel te rap voorbij zijn ...
Ondertussen 5-3 voor Henin, hopelijk zit het er bijna op ... dan kan ik mijn bedje gaan opzoeken!

tis gebeurd!
Henin in de Finale US open na twee uur spelen ... de beide zussen verslaan op twee dagen!

Geen opmerkingen: