vrijdag 23 november 2007

Drukke week


't was weer een drukke week maar ook een super week want papa was heel de week thuis!
Staking in Beerse, gevolg: thuiswerk!

Maandag naar Ikea, hoeslakens gaan halen en nog wat kleine spullen. Wie lopen we daar onverwacht tegen het lijf? Elke, Craig en hun (superbrave) dochtertje Pippa. Gezelschap aan tafel is zowel voor papa als dochter altijd leuk meegenomen, dus wij met zijn allen Tortelloni ricotta funghi, Köttbullar en kindermenu besteld en een hapje gegeten in het woonwarenhuis.

Dinsdag rustige dag. Spaghetti op het menu, verse met championnekes, peekes en look!

Woensdag nog eerst een conf call tussen twee en vier. De dochter rustig naar een filmpje gekeken en daarna naar het zwembad in aartselaar alwaar de vlaamsche zwemweek nog enige activiteiten organiseerde. Met trots kan ik dan ook effe verkondigen dat ons eline vlotjes de 25 meter zwemt! ze springt vanachter aan het zwembad, vanop het muurtje, zonder bandjes, handjes, etc ... in het water en zwemt dan in één trek de hele baan over. Tot vier keer toe!
Ben stiekem eens gaan polsen hoe dat juist zit met het nieuwe brevettensysteem en volgende keer loopt ze mischien buiten met haar eerste plakkaatje!
Frank Bervoets was ook present en tekende, in zwembroek en zwemvliezen, karikaturen van alle posserende badgangers.

's avonds boontjes op het menu. niet super enthousiast maar toch flink gegeten! verhaaltje en hup weeral bedtijd.
's nachts effe een onderbreking wegens kleine aanval van buikgriep. Papa nog vlotjes om twee uur de badkamer kunnen dwijlen! handdoeken, pyama, badmat, ... allemaal snel in de was. tweede deel van de nacht verliep vlekkenloos. 's ochtends enige twijfel en jawel ... nog wat maagsappen werden ons deel. Rest van de ochtend en voormiddag werden dan maar thuis doorgebracht. Echter enige toostjes en tasjes thee later kwam ze toch vragen of ze 's middags dan toch niet school mocht. Geen koorts en alles in orde dus donderdagnamiddag alsnog richting school. Het hing (hangt) in de lucht want er zijn wel meer ééndagsafwezigen met acute buikgriep.

Vrijdag dagje school en vervolgens naar Essen want wie weet komt daar vannacht de Sint wel!

Geen opmerkingen: