woensdag 14 november 2007

risk

't was lang geleden maar ... ik heb glansrijk gewonnen! net een spelletjes risk gaan spelen bij tommy. Jongeheer Vandael en De Heer wouters waren ook van de partij. Omwille van het feit dat de catan ergens elders lag werd er dus deze avond iets anders gespeeld. chanceke voor mij. kwas vorig weekend nog verloren met het catannen dus de wraak was zoet.

Morgen komt de dochter weder! ben benieuwd. ze zal weer veel bijgeleerd hebben ...

drukke week achter de rug ... normaal had ik dinsdag in parijs gezeten maar de staking gooide roet in het eten. Gelukkig was het deze keer voor we vertrokken waren! ticketjes terug geannuleerd.

Had ik al verteld van Mieke's weekendje aan zee? Oostduinkerke, windkracht 6 of 7 ... zand in alle kieren ... Verjaardags uitje van onze prille dertiger...Geweldig! super lekker gegeten! toffe bende!

Zondagvroeg naar de bakker, iedereen nog in dromenland, rustig krantje lezen met een glaasje fruitsap, gewekt door de geur van koffie komt de volgende de kamer binnengewandeld, rustig ontbijten, relaxen, wandelen door de duinen gevolgd door een lekkere blonde leffe en spaghetti ...

't was tof!

Geen opmerkingen: