maandag 26 november 2007

Robin Hood

vrijdag na school eerst nog effe over huis, stukje fruit eten, spulletjes meepakken en hop ... naar Essen.

Op verplaatsing is het altijd feest. Daar dus niet anders, hapjes als voorgerecht gevolgd door een kleine eetlust aan 't tafel. Uiteraard kan dit ook veroorzaakt worden door het hoog aandachtsgehalte dat de kleine prinses opeist en verkrijgt ;)

Knutselen, tekenen, schilderen, voorlezen... grootouders ondergaan gelaten hun lot!

Zaterdagochtend was de Sint wel degelijk in het verre Essen beland want haar laarsje was gevuld met een knuffelhondje, weliswaar geen zwart maar wel heel zacht!, knutselpapier en een nieuwe HTC - 20071125 021verfdoos.

Super Content! Uiteraard moest dit alles na het 'soppe'eike meteen uitgeprobeerd worden.

Ondertussen kon papa eens gaan uitwaaiHTC - 20071125 023en met de zus haar bejaarde hond. Zipje verblijft nog even bij de grootouders daar de zus een vakantieuitstapje in Senegal maakt. Oud en wijs is de australian cattledog blij als een klein kind als hij zijn stramme poten nog eens kan losgooien. Uiteraard niet te lang want na een klein halfuurtje, lees einde van de veldweg, maakt hij rechtsomkeer richting koffer van de auto alwaar hij promt gaat liggen om naar huis gevoerd te worden.

's middags naar de dansles, daarna nog effe naar een tentoonstelling over de vele linkeroever buwprojecten die op til staan.

HTC - 20071125 024 Zondag is er dan het klassieke concert met Oma in de Elisabethzaal. Feestkleed aan, haren strak in een paardestaart. Prinses is klaar voor haar eerste klassieke ervaring. Papa, taxi van dienst, nestelt zich met een koffie (of twee) in de aangrenzende taverne om de rest van de zaterdagse 'De Morgen' te doorspitten.
Blijkbaar viel de vertoning van Robin Hood in de smaak want er werden toch wel wat kanttekeningen gemaakt na de voorstelling. Vooral over de hele grote 'drums'

's Middags kwam de mama want ... opnieuw Sinterklaas feest! Jawel, bezige oude man met een agenda die nog voller is dan de onze ;-)

Geen opmerkingen: