donderdag 11 oktober 2007

drie dagen ...

... zonder nieuws over de dochter!
nochtans was het al weer een grappige week ...
dinsdag kwam ze thuis met de medeling dat het woensdag geen school was! ongelooflijk ... net nog een lang weekend gehad met twee extra dagen, daguitstap naar het park, schooluitstap naar de zoo en nu weer een facultatieve dag! Het aantal dagen school is bijna op vier handen te tellen ;)
Ondertussen verdenk ik de dochter er van om in plaats van echt te leren lezen dat ze stiekem de woordjes van buiten leert dmv herkenning ... niet dat ze niet kan lezen maar ze moet er te veel moeite voor doen. het gaat gewoon gemakkelijker als ze ze memoriseert!
grappig wel ... langs de andere kant mag het ook gezegd worden ... het gaat snel vooruit! ze leren heel veel bij, elke dag, elke week!
dinsdag avond nog snel naar ikea gefietst, ons juffra had namelijk geen zin in verse spaghetti ... en blijkbaar had ik da ergens terloops vermeld dat we dat nog wel eens konden doen. Nooit doen; met haar olifanten geheugen rakelt ze de kleinste details weer op (als het haar uitkomt ;-) )
Gisteren nog leuke dingen geknutseld / geschilderd met Oma essen, vandaag nog naar het dierenparkje geweest en met opa op de mat 'sluipertje' gespeeld ...
Morgen weeral de laatste dag school en dan kunnen we weer aan ons weekend beginnen! zwemmen, decatlon, dansen, uit eten(?), uitstapje (iemand een idee? voorstel?) ...

Geen opmerkingen: