donderdag 18 oktober 2007

La porte

We wil show 'la porte' the door.
Een uitspraak die ik gisteren mocht noteren van onze engelse vriend naar aanleiding van de rugby gekte die de afgelopen weken in frankrijk en engeland heerste. La porte, future ministre du sport en France, is momenteel de coach van het franse rugbyteam wat de tabloid krant 'the sunday ' tot deze leuke quote verleidde. (ondertussen hebben ze dan ook de halve finale verloren en mogen de engelsen de finale spelen tot groot jolijt van enkele anderstalligen in orleans.)
Gisteren lekker gegeten in en italiaans restaurantje, kanten vn orleans. Panacota abricot als dessert. Heel vers ... Super keuze! Al was het alleen maar om eens ergens anders te mogen eten dan in het novotel.
Ook nu komen we net van tafel in het novotel. De uren liggen hier toch wel een beetje 'later' in vergelijking met ons dierbaar belgie (nog steeds niet gesplitst vragen ze in steeds in het buitenland)
Vandaag weer een lange dag, tot negen uur. Maar 't was weer leuk. Toffe mensen, grappig team!
Morgen vertrekken rond tien uur om, de franse stakingen in acht genomen, rond 13u een trein in gare du nord te halen. Wish me luck ...

Sent with mobile device.

Geen opmerkingen: