zaterdag 27 oktober 2007

Halloween

griezeltocht op het neerland ... halloween allom!
heksen en geraamtes, scream replica's en wandelde lijken ... allen waren wel vertegenwoordigd op de tweede (of was het reeds de derde jaargang?)halloweentocht van de wijk. Het weer zat mee, zacht, droog, niet bewolkt, windstil; wat wil een mens nog meer? Jenever? warme gluhwein? ook daar werd voor gezorgd! hoedje af voor de organisatie en de vele vrijwilligers!

verschillende geraamtes sprongen uit de struiken in het dierenparkje, een heksentovenaar (herkende we daar meester Dirk niet?) maakte glieberige wormen ter hoogte van het basketpleintje, spoken dwaalden door het maisveld, een heksenclubje maakte snot op een groot kampvuur in het bos (ook deze heksen werden na enige aarzeling ontmaskerd als een zestal schooljufrouwen) ... kortom een geslaagde tocht met veel kindjes (joppe, Juna en Jaro, lars en tibau, ...). De dochter, dappere prinses, was niet bang maar wel heel dikwijls verschoten!






's middags had ze reeds een deel van het geitepad mogen afwandelen op het verjaardagsfeestje van Eline. Dus de kilometers zullen morgen wel in de benen zitten. Hopelijk slaapt ze morgen een beetje uit! we zullen zien wat het nieuwe winteruur ons brengt.

Geen opmerkingen: