maandag 8 oktober 2007

zondag zomerdag

zondag zomerdag. super mooie dag! nog snel van geprofiteerd en een uitstapje gemaakt naar planckendael. Ruben opgepikt op linkeroever samen met 'nonkel johan' en wulder weer weg ...

uiteraard waren we niet alleen maar dat kon de pret niet derven ... waarom we echter naar de dierentuin gaan is me soms een raadsel want de enigste trekpleisters bleven de vele doehoekjes en speeltuinen in het park.


De touwenparcoursen waren weer super!




een uurtje later vergezelde Yves ons samen met zijn zus en de respectievelijke klein mannen.
Samen met Manon op de glijbaan. Jawel, ik pas nog steeds in de buis! Manon was namelijk heel snel boven in de olifant maar alleen door de lange slurf glijden was er net te veel aan!
vandaag weer school voor de dochter en nog een extra dagje vrij voor de papa! Eline had schooluitstap vandaag! weeral! vorige week gingen ze tevoet naar het nachtegale park (toch een kleine vijf kilometer te voet denk ik) en vandaag gingen ze naar de zoo van antwerpen. Ik dacht ze steendood terug te krijgen echter niets was minder waar. Heel enthiousiast. verhaaltjes over zeeleeuwenshows en ontsnapte olifanten en over haar nieuw lief! jawel ... gedaan met vijfdejaars studentjes ... ditmaal betreft het een jongen van haar eigen klasje zowaar!
's avonds is papa er voor de eerste keer in geslaagd om een deftige witte saus te maken! jawel ... ovenschotel met gehakt, aardappelen en witte kool. Ditmaal dus met saus ipv met room!

Geen opmerkingen: