vrijdag 25 juli 2008

zwemdag …

Donderdag, 17 juli. Rustdag.

‘s morgens? zwemmen. ‘s middags zwemmen. Namiddag zwemmen. Vooravond zwemmen. Avond zwemmen!

In de voormiddag worden we gewekt door het licht, rond zeven uur zijn we beneden. Buiten zoeken naar Stirling, de huiskat. Piper, de barndog, begroet ons blaffend en blij! Nog even dag zeggen tegen de kalfjes, vervolgens gaan we eerst Mieke en Flip ophalen bij Jef en Jane.Wanneer we terug komen krijgen we een super ontbijt, geserveerd door Andrew en Ann. IMAGE_355 Eline wordt daarna vakkundig begeleid door Andrew waarna ze 16 baantjes zwemt (van 40 feet =  13 meter en een chique). even daarna vertrekken A&A en M&F naar Ottowa. Wij blijven rustig in Lancaster, we trekken even naar het centrum om boodschappen te doen. Het blijft grappig om de mensen een hele uitleg te zien doen in het engels waarna de dochter steeds haar schouders ophaalt en papa ter hulp moeten schieten en uitleggen dat ze geen jota engels verstaat :)

Als we terugkomen staan er hotdogs op het menu waarna we bezoek krijgen van Ansley en Ella, twee vijfjarige waterratjes die maar al te graag mee het water in duiken. Na een paar uur komen ze de dametjes weer ophalen waarna ons uffra even mag bekomen, binnen bij een iets draaglijker temperatuurtje, bij een filmpje van Pipi Langkous …

Tegen vijf uur duiken we de stallen in, echter voor het kalfjes voederen zijn we weer te laat.

IMAGE_360

De grote koeien stinken een beetje teveel en kunnen de dochter maar matig bekoren. Gelukkig is Stirling er nog om de boel te redden. Na heel de dag zoek te zijn geweest is de schaduwminnende kat weer tevoorschijn gekomen. De poes komt luid spinnend langs haar benen geschurkt en geniet van de vele aandacht. De zon is achter de wolken IMAGE_371gedoken echter wederom lokt de 31° ons richting zwembad. Terwijl papa naast het zwembad de BBQ prepareert, plonst de dochter nog even met een zwemband het 26° warme water in. Vanavond schuiven we aan bij isabel en clark, mama en papa van Ann. Geweldige mensen!

Geen opmerkingen: